Pasticeria

Image 01

Pasticeria jone ofron nje game te gjere embelsirash të freskëta me cilësi të lartë dhe me një qasje estetike dhe krijuese.

Cialda ofron ëmbëlsira ne gjendje për të provokuar syrin me shikim te pare, zgjedhja është e gjerë dhe komplekse. Kjo si rezultat i përzgjedhjes se lëndëve të para dhe kontributit profesional të orientuar gjithmonë drejt plotësimit te nevojave dhe shijeve te konsumatorit.

Gelateria

Image 01

Në ambientet e lokalit tonë modern dhe mikpritës ju mund të shijoni akulloren e vërtetë të së kaluarës.

Qe prej vitit 2005 stafi jone bën me të mirën për të siguruar një produkt me cilësi të lartë, duke u përpjekur gjithmonë të inkurajojë dhe stimulojë konsumatorët të provojne shije te reja. E gjithë kjo në respekt të plotë të shijeve tradicionale që janë dhe do të mbeten vecoria kryesore e lokalit.

Sherbimi Katering

Image 01

Pasticeri Cialda i ofron klientëve të saj një shërbim Katering, me përvojë të madhe dhe profesionalitet .

Dasma, fejesa,ditelindje ... këto janë vetëm disa nga shumë rastet në jetën e gjithsecilit që meritojnë të festohen në një mënyrë të veçantë. Me shërbimin tonë me cilësi të lartë dhe profesionalizëm, jemi në gjendje të ju ndihmojmë të bëni qe këto raste festash ditë te paharrueshme.